Næste >
25.01.2013 09:35 Age: 11 yrs

Medarbejderne i OKEN sender åbent brev til TDC ledelsen.

Medarbejderne klager over dårlig behandling ifm. de forstående fyringer. Læs brevet her:


Til ledelsen

Vi finder det dybt kritisabelt ikke at vores tillidsrepræsentanter ikke har fået korrekte oplysninger på det netop overstået ekstraordinære LSU. Af det materiale som de har modtaget er der klart og tydeligt vist af koordineringen ikke er en del af fyringsrundet grundet "strøm spare projektet".

Nogle af tillidsrepræsentanter valgte derfor ikke at være tilstede da koordineringen fik besked om fyringerne da mange teknikere ringede og ville snakke med deres tillidsrepræsentant om det netop overstået LSU.

Vores koordineringen har derfor ikke haft mulighed for tæt kontakt til deres tillidsrepræsentant umiddelbart efter at de har fået besked om at de er en del af fyringsrunden og at deres job er i fare.

Vi vælger derfor via vores tillidsrepræsentant at fremsætte denne klage.

Vi mener også at ledelsen er utroværdige, da der forvirrende kommunikation fra ledelsens side. I slutningen af sidste år fik vi fra ledelsen forsigtige udmeldinger om at vi måske skulle til at ansætte igen grundet den store forventet arbejdsmængden. Nu står vi over for en fyringsrunde. Det hænger ikke sammen. Specielt når det bunder i at ledelsen fravælger opgaver. Dette skaber igen usikkerhed om vores jobsituation.

Når vi har en ledelse der fravælger vores arbejde, hvor står vi så?

Forventer ledelsen at vi stiltiende acceptere og venter på at i nedlægger vores stillinger.

Vi forventer en klarer holdning til vores arbejdssituation end denne( i år holder budgettet, så må i godt arbejde her i år). Dette er ikke motiverende

Ligeså utroværdigt er det at vi i dag for en invitation fra Martin Lippert der vil holde dialog møde og et af emnerne er udvidelse af fastnettet. Det hænger ikke sammen.

OKEN
Oops, an error occurred! Code: 20240509001036aa78c469
Vision Team Typo3 CMS