Næste >
18.04.2012 11:16 Age: 12 yrs

Henrik Poulsen flytter fra TDC til DONG Energy

Efter 3½ år i spisen for TDC koncernen, har Henrik Poulsen valgt at flytte fra TDC til Dong. skiftet sker den 31 oktober. Henrik Poulsen fortsætter som direktør indtil da.





I TDC pressemeddelelse udtaler Henrik Poulsen følgende:
”Jeg har valgt at tiltræde stillingen hos DONG Energy, fordi jeg anser det for en usædvanligt spændende udfordring. DONG Energy er i det globale førerfelt inden for offshore vindenergi og indtager en central rolle i Danmarks omstilling til grøn energi.” ”Det ændrer dog ikke ved, at jeg kommer til at savne mine 10.000 kolleger og det stærke engagement og den kompetence, der kendetegner TDC’s ansatte. TDC vil fortsat være en solid koncern med gode fremtidsudsigter. Derudover har TDC en særdeles stærk og erfaren topledelse, og jeg er helt tryg ved, at TDC fortsat vil levere gode resultater,” tilføjer Henrik Poulsen.

Formand for TDC bestyrelse Vagn Sørensen udtaler:
”Bestyrelsen ønsker Henrik held og lykke med de nye udfordringer og vil samtidig gerne anerkende den stærke indsats, han har leveret hos TDC. Midt i en global finanskrise og et dansk telemarked præget af en hård konkurrence har TDC under hans ledelse formået at skabe markante resultater. Han afleverer et TDC, der er anerkendt i hele Europa som et af de absolut stærkeste teleselskaber.”

TDC landsklub siger tak for godt samarbejde til Henrik Poulsen, og ønsker ham held og lykke i det nye job, når den tid kommer.

Børsen:TDC aktien dykker efter Henrik Poulsen farvel

Se videoreportage fra Dong generalforsamling hvor det blev meddelt ad Henrik Poulsen bliver ny direktør for Dong.



Oops, an error occurred! Code: 202405071659562cdc8f26
Vision Team Typo3 CMS