Næste >
03.06.2010 15:54 Age: 14 yrs
By: Steen Jacobsen

Afskedigelser i TDC igen

TDC divisioner Net, Installation og wholessales skal endnu engang holde for med fyringer i TDC koncernen. Medarbejderne har reageret kraftigt på afskedigelserne.


Foto: Uffe Weng for TDC

Idag er der til TDC medarbejdere endnu en gang afskedigelser i vente, de økonomiske resultater har ikke levet op til bestyrelsens forventninger om afkast.

Ca. 110 kørende teknikere i Installation og 45 medarbejdere i Net skal fyres. I Wholesales er antallet af fyringer endnu ikke fastlagt. Tidsplanen for fyringerne er stadig til behandling  i samarbejdes systemet.

Der her i løbet af torsdag været spontane overenskomststridige arbejdesnedlæggelser blandt de berørte medarbejdere.

Tillidsrepræsentanterne arbejder ihærdigt på at normalisere arbejdssituationen og få standset de overenskomst stridige arbejdsnedlæggelser.

TDC Landsklubs formand Steen Jacobsen udtaler:

Stop de planlagte fyringer, og fremryk de planlagte investeringer, så teknikerne og øvrige medarbejdere kan se, at TDC vil vinde over konkurrenterne. 
TDC har år efter år et flot økonomisk resultat, og der udbetales store udbytter til aktionærerne. Vores medlemmer er trætte og skuffede efter mange års omkostningsreduktioner og konstante nedskæringer i personalet flere gange om året. Medlemmerne føler at nedskæringerne kun er til for at tilgodese aktionærerne og tilpasse TDC til et salg.
Oops, an error occurred! Code: 202404131552433690d7e6
Vision Team Typo3 CMS