Næste >
02.06.2010 09:23 Age: 13 yrs
By: Ulla Puck

Kvindernes Blå Bog 2010/11

Tidligere ansat i TDC Annette Brejnholt er optaget i Kvindernes Blå Bog 2010/11.


Annette Brejnholt takker ved receptionen for indstillingen.

Kvinden der er optaget i dette års udgave er Annette Brejnholt, som har arbejdet for ligebehandling i både TDC og Dansk Metal. Hun har som hun selv siger det oplevet at det har været op af bakke at få bragt ligebehandling på banen. Se mere på www.kvindernesblaabog.dk

Kraks Blå Bog har i årevis sat dagsordenen for, hvem der opfattes som betydningsfulde, indflydelsesrige og magtfulde i Danmark.

Til trods for at kvinder i dag er mere uddannede og mindre arbejdsløse end mænd og markerer sig langt mere end tidligere, udgør mænd fortsat størstedelen af dem, der optages i Kraks.

Denne skævhed er en del af det selvrefererende system der usynliggør kvinder og deres kompetencer, for det vrimler med dygtige og markante kvinder, som ikke finder vej til Kraks Blå Bog og derfor udkommer Kvindernes Blå bog nu for 4. gang, sådan at kvinderne synliggøres for deres indsats i det danske samfund.
En gruppe af ligestillingsbevidste kvinder som bl.  består af:
  • Lotte Broder Jørgensen fra Dansk Metal Tele Afd. 11
  • Lilja Jensen fra Dansk Laborarant Forening/HK
  • Susanne Fast Jensen fra 3F
  • Ulla Puck fra Dansk Metal Tele Øst
Gruppen har via netværk landet over modtaget indstillinger og udvalgt fra et andet sæt kriterier, som giver et nyt - kønsbevidst - blik på, hvad der ”gør” indflydelse og hvordan man vurdere indflydelse og magt i det moderne samfund set med kønsbriller.

Se også Facebook gruppen "Kvindernes Blå bog".
Oops, an error occurred! Code: 202303201025078537232d
Vision Team Typo3 CMS