Næste >
04.10.2017 15:14 Age: 7 yrs

Pension af bidrag til fritvalgslønkontoen


I juni måned konstaterede Landsklubben, at TDC ikke betalte pension af bidrag til fritvalgslønkontoen. Landsklubben anmodede om en forhandling, som blev gennemført i august.

Eftersom medlemmerne har forskellige pensionsordninger er man i denne sag opdelt i to forskellige kategorier:
 • Medarbejdere med pension efter Særaftale IIMed hensyn til medarbejdere der er omfattet af Særaftale II, hvad enten det drejer sig om såkaldte PFA´ere med 12% pensionsordning eller medarbejdere med tjenestemandspensionsret er vi uenige med TDC. Sagen afventer for tiden et såkaldt organistionsmøde mellem TDC og Dansk Metal.
 • Medarbejdere med pension efter industriens overenskomster
  For medarbejdere der ikke er omfattet af Særaftale II – dvs. timelønnede medarbejdere samt visse månedslønnede omfattet af Lokalaftale 38 og 39 – er parterne enige om, at der skal betales pensionsbidrag af bidrag til fritvalgslønkontoen. Mht. timelønnede medarbejdere har der været fejl i ansættelsesbeviser, hvor det har været anført, at der ikke betales pension af fritvalgslønkontoen.

  Denne fejl vil blive rettet og berørte medarbejdere vil få et tillæg til ansættelsesbeviset.

  Du bør undersøge om du har et korrekt ansættelsesbevis. Med andre ord, må der ikke være anført, at bidraget til fritvalgslønkontoen ikke er pensionsgivende.

  TDC påstår at der i øvrigt ér betalt pension af bidraget til fritvalgslønkontoen. Du bedes regne efter om det er korrekt indbetalt.

  Hvis der er et eller andet, som du ikke mener er korrekt bør du henvende dig til din tillidsrepræsentant.

   

Link til protokollen - klik her!----

Oops, an error occurred! Code: 20240719053900bb78854c
Vision Team Typo3 CMS