Næste >
28.09.2017 12:40 Age: 7 yrs

On-site

Der har fredag d. 22. september været afholdt faglige møder på Sjælland blandt de kørende teknikere i On-site.


Teknikerne klagede over, at de ikke havde fyldestgørende information efter organisationstilpasningen og udmeldingen om fyringer. Samtidig klagede de også over, at ledelsen har valgt at aflyse orienteringsmøder for teknikerne. Ledelsen havde givet udtryk for, at der blev afholdt for mange møder og det er spild af tid.

Til gengæld opfordrer alle tillidsrepræsentanter i On-site Sjælland, at der netop afholdes informationsmøder for at undgå uro, når kollegaerne ikke føler, at de får nok information nok. Tillidsrepræsentanterne ser det også som en investering, så vi undgår lignende situationer, som i fredags.

Landsklubben og tillidsrepræsentanterne opfordrer kraftig til, at der ikke foregår overenskomststridige arbejdsnedlæggelser og vi i stedet søger dialogen.

Som næstformand i samarbejdsudvalget On-site tager jeg det alvorligt, det som skete i fredags. Og jeg opfordrer ledelsen i TDC til sammen med os tillidsrepræsentanter, at vi skal være bedre til at tage ansvar. Jeg kan oplyse jer om, at jeg har dialog med ledelsen, om hvor alvorligt dette er for vores virksomhed. Og hvor vigtig information, kommunikation, og samarbejde er.

KOMMUNIKATION ER EN SVÆR TING
Så fremadrettet har vi tillidsmænd stor fokus på dette. Vi har sat det på dagsordenen til næste samarbejdsudvalgsmøde (SU) den 3. oktober.
Vi har fået ny ledelse i On-site. Jeg føler, at ledelsen er meget åben for dialog. Så her skal vi tillidsmænd sammen med ledelsen være bedre til at samarbejde om hvordan vi får information ud til vores kollegaer. 
Der er mange bolde i luften for tiden On-site (aflysning af morgenmøder, projekt-KISS, manglende beklædningsordning, udlån til DKTV, organisationsændringer, tilpasninger som har stor indflydelse på vores kollegaer hverdag). Så information er vigtigt.
Vi står mit i en overtallighed i On-site, den tager vi I Dansk Metal stor afstand fra.

Det er alene ledelsens ansvar, at der sker fyringer. Metal hjælper de kollegaer, der ønsker en mulighed for en frivillig fratrædelse og de der bliver overtallige. Og vi hjælper afskedigede medarbejdere videre til nye job uden for TDC.   

Alle TR samles den 30. november og 1. december til møde i Landsklubben. Her har vi inviteret Christian Duer til dialog med tillidsrepræsentanterne i On-site. Han har takket ja, til at deltage. Så alle TR skal huske at tilmelde sig, så vi får en god debat/dialog.

Med Venlig Hilsen
Kurt Hansen
Formand for Virksomhedsklubben On-site


----

Oops, an error occurred! Code: 20240719052325960a25ce
Vision Team Typo3 CMS