Næste >
16.12.2014 12:41 Age: 9 yrs

TDC fortsætter afskedigelserne i 2015.

Landsklubbens forhandlingsudvalg var først i december til forhandling om TDC’s påtænkte afskedigelser i 2015. TDC meddelte under forhandlingerne, at udover afskedigelser vil TDC fortsat vurdere om der skal gennemføres yderligere outsourcing og offshoring


Landsklubben er hverken enige i, at det er nødvendigt for TDC at afskedige op mod 300 medarbejdere eller gennemføre yderligere outsourcing / offshoring næste år. Det er landsklubbens opfattelse, at TDC i stedet for afskedigelser burde satse på bedre kundeservice i alle led, og stoppe brugen af vikarer og entreprenører inden TDC påtænker at afskedige flere medarbejdere.

Og TDC bør i stedet for outsourcing indgå i reelle drøftelser om bevarelse af arbejdspladser i TDC inden for det tilpassede overenskomstgrundlag. Det er vores opfattelse, at vi som medarbejdere kan konkurrere med de tilbud som TDC åbenbart får fra andre virksomheder, hvis vi fik en reel muligheden for at forhandle på lige vilkår.

På trods af uenigheden har vi indgået aftale om en protokol, hvor rammerne for de af TDC påtænkte afskedigelser. Protokollen beskriver bl.a. mulighederne for omskoling, intern jobformidling, jobcenteraktiviteter og proces for gennemførelse af  kommende afskedigelser.

Læs Protokol af 3. december 2014 om forventede personalereduktioner i 2015

Læs Rammeproces af 16. december for personalereduktioner i 2015.



Oops, an error occurred! Code: 2024042604522570c45791
Vision Team Typo3 CMS