Næste >
28.02.2013 18:09 Age: 11 yrs

TDC mest effektive teleselskab i Nordeuropa

TDC har i 2012 overhalet Swisscom som det mest effektive teleselskab i Nordeuropa. Det fremgår, når man måler, hvor stor en andel EBITDA udgør af selskabernes omsætning. Skriver Berlingske.




Til tros for at TDC har været under hårdt pres er der ifølge Berlingeske 3 grunde til at TDC nu er de mest effektive: For det første har selskabet i en årrække rationaliseret og fokuseret mere hårdhændet end sine rivaler. Det er sket under kapitalfondenes ejerskab, men også efter at de delvist har trykket sig ud.

For det andet er TDC – efter at kursen blev lagt hårdt om, da kapitalfondene overtog koncernen – blevet generalist på et afgrænset marked: Her udbyder man alle slags teletjenester til kunderne inden for markedets, Danmarks, grænser.

For det tredje har TDC være underkastet en hårdere konkurrence end mange af sine europæiske rivaler – og har dermed haft tid til at skærpe sin konkurrenceevne. I Danmark har markedets dominerende aktør i det seneste årti været under hårdt angreb fra ikke alene TeliaSonera og Telenor men også fra den stribe af mindre konkurrenter, som er dukket op igennem årene.

Læs hele artiklen her
Oops, an error occurred! Code: 20240508132558f8b3be23
Vision Team Typo3 CMS