Næste >
08.08.2012 07:29 Age: 12 yrs

TDC ændre top ledelse.

Bestyrelsen har efter indstilling fra Carsten Dilling tilsluttet sig en række ændringer i koncernledelsen, som bliver mindre og mere fokuseret.


Der sker følgende ændringer:

Martin Lippert bliver ny chef for Operations

Eva Berneke bliver chef for Erhverv

Wholesale og Nordic lægges sammen i én organisation under ledelse af Jens Munch-Hansen.

Anders Jensen vil i Privat overtage ansvaret for den overordnede Marketing- og brand strategi for hele koncernen

Stakeholder Relations og People & Culture lægges sammen til HR og Stakeholder Relations under ledelse af Miriam Igelsø Hvidt. I den forbindelse har Inger Ørum Kirk valgt at forlade TDC

Carsten Dilling udtaler om ændringerne:

Vi har et stærkt ledelsesteam – det har vi set gennem mange kvartaler før og efter vores reintroduktion på Fondsbørsen ultimo 2010. Vi har sammen eksekveret en fokuseret TDC strategi og leveret flotte resultater. Derfor er det vigtigt at holde sammen på de unikke kompetencer, forklarer Carsten Dilling, - men jeg vil gerne sætte dem i spil på nye måder for at høste fordele af det potentiale, der åbenlyst er i teamet. Ved at omstrukturere, som vi gør nu, forventer jeg, at vi får et mere samlet team; et team, som ser på tværs af TDC. Det sker blandt andet ved, at vi kender hinandens forretninger, fordi vi selv har siddet med ansvaret, og på den måde får vi lettere ved at byde ind, støtte og udfordre hinanden, siger Carsten Dilling, der ser frem til den nye dynamik og energi, som han mener restruktureringen vil bringe. Han understreger dog samtidig, at det også har været et ønske at opnå et lidt mindre direktion, som nu tæller to medlemmer mindre.


Oops, an error occurred! Code: 20240503120019cfa503ef
Vision Team Typo3 CMS