Næste >
14.05.2012 18:36 Age: 12 yrs

Nyt fra Privats Virksomhedsklub Maj 2012

Læs det sidste nye fra Privat, generalforsamling i virksomhedsklub, Pilotforsøg i Kundecentret og nyt om 118.


Vi har nu i Privats Virksomhedsklub overstået vores generalforsamling og har fået valgt formand, næstformand og sekretær/kasserer.

På valg var:
Pia Holmgaard Olsen, Teleafdeling Øst
Kirsten Boger Dahl, Metal Sønderjylland
Line Frederiksen, Teleafdeling Vest
Esben Lindholm Lunddorff, Teleafdeling Vest, for 1 år.
Jeana Jørgense, Teleafdeling Fyn.

Virksomhedsklubben har nu konstitueret sig som følger:
FormandNæstformand Kasser
Pia H. OlsenMaybritt HenriksenEsben L. Lunddorff



Bestyrelsesmedlemmer:

Kirsten Boger DallVibeke RathmannJeana JørgensenLine Frederiksen

  

Pilotforsøg i Kundecentret.
Der er rundt om i Kundecentret flere pilotforsøg i gang. Det startede i Hotline, hvor man ville teste af om, der kunne spares sekunder i forhold til deres aht mål, hvis medarbejderen ikke spurgte ind til salg i kaldet.

Resultat blev efter en testperiode på 6 uger, at der kunne spares mange sekunder på denne måde.

Derfor ønskes dette også afprøvet i de øvrige områder i Kundecenteret. Så forsøget med at se om ahtén kan nedbringes, afprøves nu både på regnings- og kundeservice- og mobilkald.

Samtidig skal der også testes af, om kaldene i forhold til salg, kan deles op. Nogle kald er der stor sandsynlighed for at der kan sælges meget på og andre, hvor der er salgsmuligheder, ikke er så store igen.

Alt dette testes af nu i den næste periode over 6 uger, så det bliver spændende, at se om det kan lade sige gøre.

For det kunne være rart, hvis medarbejderen havde større mulighed for at selv, at vælge om de er til salg eller mere til service.

For at sikre at ingen medarbejder som deltager i de forskellige piloter, er der lavet tiltag i forhold til resultatløn. For aht pilot, får de deres topbonus med fra april og deres aht udmøntning. Forsalgs piloter er der forskellige hitrate mål, som udløser timesatsen og kravet for at få topbonus er fjernet, det betyder at
der er topbonus fra 1. salg. Samtidig har vi aftalt at kigge dem som deltager i piloterne efter, således at ingen bliver stillet ringere på grund af piloterne.

Save deltager i første omgang ikke i pilotforsøgene. Men der vurderes på om der kan laves noget tilsvarende for dem.

118.

118 har stor nedgang i deres kaldsmængde, hvilket desværre har medført at 30 stillinger i 118, skal nedlægges. I den forbindelse, har der været 44 tilkendegivelser fra medarbejderne som har ønsket at se en servicemeddelelse. Servicemeddelelserne er herefter sendt ud til 30 medarbejdere, som så skulle give tilbagemelding til teamlederne om de forsat var interesseret i en frivillig fratrædelse. Der vurderes yderligere på de sidste 13 medarbejdere, hvis der ikke kommer nok i første omgang.

Det endelige resultat, om hvor mange der takker ja til tilbuddet, forventes i næste uge. Medarbejderens endelige underskrift på aftalen, skal forelægge hos teamlederen senest d 4/6 kl. 14.00.

Der er dog stadig et udestående i forhold til borgfredsaftalen, da ledelsen ønsker, at de 30 personer som tager imod en frivillig fratrædelse, skal arbejde i en periode 2 eller 3 måneder af opsigelsesperioden, hvilket  tillidsrepræsentanterne i 118 har modsat sig. Dansk Metals forhandlingsudvalg mødes d 11/5, hvor de tager en drøftelse med ledelsen omkring problemstillingerne vedrørende Erhverv (som har samme problemstilling som 118). Efter denne drøftelse beslutter forhandlingsudvalget det videre forløb.



Oops, an error occurred! Code: 2024050809575950e25d68
Vision Team Typo3 CMS