Næste >
31.08.2011 20:29 Age: 13 yrs

Valget skal handle om vækst, ledige og uddannelse

Dansk Metal vil have valgkampen til at handle om vækst og nye arbejdspladser. Metal-formanden håber, at det fører til en ny regering.


Dansk økonomi er i krise og ledigheden har bidt sig fast på et alt for højt niveau. Regeringen har ikke taget krisen tilstrækkeligt alvorligt, og det er på tide, at vælgerne får mulighed for at sammensætte et nyt Folketing, der kan sætte en mere ansvarlig kurs for Danmark, siger Thorkild E. Jensen, forbundsformand for Dansk Metal.    
Han vil gerne have, at valgkampen især kommer til at handle om ny vækst, bekæmpelse af arbejdsløshed og uddannelse:

- For det første skal vi have sat gang i væksten, så danske virksomheder og lønmodtagere igen får mod på fremtiden. Det kræver seriøse vækstinitiativer, sådan som S og SF længe har anbefalet. For det andet har vi brug for en mere ambitiøs og anstændig beskæftigelsespolitik. Ledige skal tilbage i job via efteruddannelse og opkvalificering. Her har regeringens nedskæringer været gift for en effektiv beskæftigelsespolitik. Og for det tredje skal faglærte og ufaglærtes uddannelsesniveau løftes, siger Metal-formanden.

- Fremtiden vil stille krav om mere uddannelse til flere, og danske virksomheder vil sakke bagud i den internationale konkurrence, hvis ikke de kan få kvalificerede medarbejdere. Uddannelsesindsatsen er stagneret under VKO, og vi har brug for nye ideer og nye kræfter, der vil investere de nødvendige midler i uddannelse”, siger Thorkild E. Jensen.

Han håber, at Danmark efter den 15. september får en ny regering:

- Der er ingen tvivl om, at vi i Dansk Metal ønsker en ny regering og en ny politik. Vi ser gerne, at Helle Thorning-Schmidt bliver statsminister. Hun er den rette til at lede landet ud af krisen og at hun vil sætte fokus på vækst, fremgang og beskæftigelse, fastslår Thorkild E. Jensen.
Oops, an error occurred! Code: 20240519162343a2a96c6d
Vision Team Typo3 CMS