Næste >
01.10.2010 09:37 Age: 14 yrs
By: Per Nørskov

Vil du arbejde for 65 kr i timen

www.arbejdsudleje.dk tilbyder Ukrainske løsarbejder til 18 måneders ophold til 80 kr i timen


www.arbejdsudleje.dk kan du bestille Ungarske arbejdere. De er ganske almindelige løsarbejdere, sæsonarbejdere, malkere, svinepassere, mv., som tilbydes til arbejde i landbrug og som i princippet kan komme med dags varsel, men typisk tager det dog en uge.

Der kræves ikke praktikpladstilladelse.
De taler engelsk eller tysk.
De tilbydes til en pris af 80,-kr/time ex. moms. Men inkl. kost, skat, feriepenge, overtidstillæg, mv.

Mindstebestilling er 1 mand, 1 måned, 40 timer/uge.
Der er 1 uges opsigelse.'

Som noget nyt, vil vi nu som et forsøg, tilbyde arbejdstagere UDEN sprogkundskaber, til kun 65,- kr. i timen. Alle andre vilkår er de samme. __________________________________________________________   

Dette er ikke er Joke, man taget fra www.arbejdsudleje.dk

Nogle af vores medlemmer tror fejlagtig, at det med fagforening er lidt ligegyldig. Nogle sammenligner det med at være medlem af en fodboldklub.
Nogle tror fejlagtig at fagforeninger har overlevet sig selv, det er helt forkert, som i nok også kan læse ud fra hjemmesiden.

Nogle tror også fejlagtig, at der lov på løn området fordi man har hørt om mindsteløn, men det er en mindsteløn på de enkelte overenskomst området.
Nogle tror også fejlagtig, at der er overenskomst på alle arbejdspladser, det er heller ikke rigtigt, og der er heller ikke lov for, at der skal være en overenskomst på danske arbejdspladser.

Heldigvis har vi overenskomst på rigtig mange af vores arbejdspladser (i TDC, over det hele) og som i ved er det Metal der har overenskomsten med TDC.

De gule foreninger har ingen overenskomst med på nogle arbejdspladser, og det betyder at de ingen indflydelse har på løn og ansættelse forhold så længe en arbejdsgiver holder sig inden for loven, men de drager store fordele af de overenskomster der bliver forhandlet hjem af LO-forbundene
Der er lovgivning på arbejdsområdet f. eks ferieområdet, som beskriver retten til ferie og nogle beskrivelser omkring afholdelse af ferie.

Lars Lykke har lige udtalt at vi skal arbejde meget mere og have mindre løn i fremtiden, Helle Thorning følger godt med. Om det er nødvendig, kan jeg ikke vurdere, men jeg er tryk ved at debatten raser videre ude i de store forbund.

Vi skal jo ikke glemme at man har givet store, større, og størst skattelettelser til de største indtægter i Danmark Noget der kunne bidrage til samfundsøkonomien er jo det vi ofte hører i medierne, nemlig at mange af de multinationale selskaber ikke betaler skat til Danmark, det kunne dække nogle af de store huller. På lige fod med de mange milliarder som SKAT for tiden jagter som efter sigende er gemt rundt omkring på kontoer i udlandet. Samtidig trykker regeringen de arbejdsløse, og giver udtryk at det er nok deres egen skyld at de er blevet arbejdsløse, men det er vi mange, der ved ikke er rigtigt.

Jeg føler også at vi har brug for at stå sammen i fremtiden, og det gør vi bedst i vores fagforening, og det er ikke lige meget hvad den hedder, for os der arbejder i TDC hedder den Dansk Metal.


Per Nørskov


Oops, an error occurred! Code: 2024042611005100c9d611
Vision Team Typo3 CMS