Næste >
24.05.2010 15:47 Age: 14 yrs
By: Steen Jacobsen

Repræsentantskabsmøde 20 maj 2010

Landsklubben har afholdt sit 1. repræsentantskabsmøde den 20. maj i Odense. Repræsentantskabet består af bestyrelserne fra virksomhedsklubberne samt en repræsentant fra hver teleafdeling.


Alle syv nuværende virksomhedsklubber i TDC var repræsenteret og der var et fremmøde på 40 bestyrelsesmedlemmer.

Repræsentantskabet drøftede både etableringen af Landsklubben og de arbejdsopgaver, som klubberne overtager når teleafdelingerne afgiver kompetancer og opgaver til landsklub og virksomhedsklubber.

Der var enighed om, at implementeringsplanen var fulgt,  der er etableret 7. virksomhedsklubber, og har nu ansvaret for samarbejdet og de lokale forhandlinger i forhold til den TDC enhed de dækker.

De 7. klubber dækker:  Branchesalg, Erhverv, Installation, Net, Privat, Netdesign og YouSee.

Repræsentantskabet konstaterede at landsklubben og virksomhedsklubberne er klar til at overtage endnu flere arbejdsopgaver, og besluttede at den kommende tid skulle bruges til at klarlægge, hvordan økonomien skulle fungere og hvordan forhandlingsretten kunne overdrages til Landsklubben.

I forhold til TDC pedege repræsentantskabet på, at der skulle mere fokus på samarbejdsudvalgene, der skulle være reel indflydelse på udviklingen, herunder brugen af performance manegement, som flere steder giver problemer for medarbejderne. Der skulle også igangsættes debat om lønssystemet og processen op til både de centrale og decentrale forhandlinger, så medlemmer kunne forstå og følge, hvad der sker ved de årlige forhandlinger.Oops, an error occurred! Code: 2024022414501637d6fcfd
Vision Team Typo3 CMS