Næste >
27.04.2010 08:10 Age: 13 yrs
By: Tomas Wellejus

TDC ejere med i kapitalfont brancheforening.

TDCs ejere og andre kapitalfonte er gået sammen i brancheforening hvis mål det er at forbedre kapital-fontes image og øve politisk pres.


DVCA hedder brancheforening hvis kapitalfonte administrerer knap 46 mia. kr. fra primært pensionskasser og banker. Til sammenligning koste Storebæltsbroen 21 mia at bygge.

For at pleje deres image har DVCA vedtaget et sæt etiske regler, her er et lille uddrag af dem, resten kan du selv læse her:

1. Medlemskab af DVCA indebærer støtte til innovation, virksomhedsudvikling og kapitalfremskaffelse. Dette omfatter blandt andet fremme af teknologi og produktivitet samt etablering af iværksætter­muligheder i Danmark som et middel til finansiering af små og mellemstore innovative virksomheder, der har et betydeligt vækstpotentiale i relation til produkter, teknologi, forretningskoncepter og service­ydelser. Det omfatter også fremme af virksomheder, der ønsker at gennemføre generations- og ejerskifte.

2. Medlemmerne vil drive forretning på ansvarlig måde og vil ikke foretage handlinger, der er skadelige for venturekapital branchens image og interesser samt samfundet som helhed.

Hvad er så DVCA politiske ambitioner, de kan læse her, men her en lille sammenfatning:
1)      Afskaffelse af top skatten
2)      Forsker skatten sættes ned
3)      Finansieringslettelse for forskningsudgifter, positiv selskabsskat
4)      3-årsreglen for selskabers betaling af aktieavance skal fjernes
5)      Fradrag for tab på kaution i forbindelse med virksomhedsetablering
6)      Attraktive regler for aktieoptioner og aktier
7)      Ændring af Ligningsloven, så ansatte skal kunne tildeles aktier for mere end 10 pct. af lønnen
8)      Osv
Oops, an error occurred! Code: 20230320102458cfccc119
Vision Team Typo3 CMS