Næste >
23.04.2010 10:46 Age: 14 yrs
By: Anna Gooseman

Fusion i Sønderjylland

Metal Sønderjylland og Dansk Metal Tele Afdeling Sønderjylland slår sig sammen pr. 1. juni.


Efter et længere tilløb til fusion, er sammenlægningen mellem Metal Sønderjylland og Dansk Metal Tele Afdeling Sønderjylland blevet en realitet. Fra 1. juni dækker navnet Metal Sønderjylland over et samlet medlemstal på ca. 2830 fra begge afdelinger. Fusionen har været undervejs siden 2007, men først i år var begge afdelinger klar til at tage skridtet.

Beslutning blev enstemmigt vedtaget på Metal Sønderjyllands generalforsamling, mens kun tre stemte imod på Dansk Metal Tele Afdeling Sønderjylland generalforsamling 15. april.

Selvom fusionen er det naturlige skridt for de to afdelinger, der allerede deler hus, bliver det en udfordring at lære teleområdet at kende, fortæller formand i Metal Sønderjylland Leif Christensen. Han bliver formand for den fusionerede Metal Sønderjylland.

”Det er et helt nyt område og nogle andre overenskomster, og der bliver en del for vores medarbejdere at sætte sig ind i. Men vi glæder os til samarbejdet med teleafdelingen”.

Fusionen vil give et bedre serviceniveau til telemedlemmerne. Dansk Metal Tele Afdeling Sønderjylland har indtil nu kun bestået af én person på kontoret, nemlig formand Eigil Foged. Nu vil hele den nye afdeling kunne tage sig af telemedlemmerne.

Metal Sønderjylland bliver i huset på Langebro 10 i Aabenraa, og Eigil Foged fortsætter som fagligt valgt for de TDC-ansatte.
Oops, an error occurred! Code: 202405252234060b5560b2
Vision Team Typo3 CMS