Næste >
29.12.2023 11:10 Age: 179 days

Information om afskedigelser i TDC Net

I september blev flere medarbejder i TDC Net afskediget


I forbindelse med fyringer i TDC Net i september er der kommet nogle relevante henvendelser.

Blandt andet, var Metal ikke involveret i processen og hvorfor var der ingen frivilligheds runde.

Jo vi var med fra starten i TDC Net ESU og senere kom det ud i SU Systemet. Selskabet ønskede ikke en synlig frivilligheds runden, og tiden var kort denne gang.

Ledelsen havde en bundet opgave at spare på personaleomkostningerne. Derfor besluttede ledelsen, at det desværre var nødvendigt at tage afsked med en række medarbejdere.

Metal Tele har været involveret i processen og har argumenteret for at der skulle tages hensyn til frivillig afgang, der var også frivillige, men ikke en runde, ledelsen valgte blandt dem der i løbet af året havde henvendt sig og givet udtryk for en frivillig aftale.

Vi er i skrivende stund i gang med aftaler og vilkår for frivillighed i 2024, aftaler der vil ligne dem vi har og havde i 2023 og giver dig mulighed for at ønske en frivillig aftale, der skal du som i 2023, henvende dig til din leder og meget gerne din tillidsrepræsentant eller afdeling, sådan at vi kan tjekke op på om selskabet har haft dig med i deres planer.

Der har været meget debat om nye ansættelser og hvorfor selskabet ikke omskoler og uddanner nuværende kollegaer. Og der tror jeg vi alle er enige, det bør og skal man gøre som virksomhed. Derfor er TDC Net ESU i gang med en positiv dialog med ledelsen, HR og specielt vores HR-direktør Selina Lomholt om netop det emne, uddannelse, en dialog jeg har store og positive forventninger til.

På Landsklubbens vegne

Lars Jørgensen (Odense)


Oops, an error occurred! Code: 2024062511172948ab1e33
Vision Team Typo3 CMS