Næste >
17.12.2023 20:17 Age: 190 days

Nyhedsbrev fra virksomhedsklubben Delivery

Med ønske til jer alle om en glædelig jul samt et godt nytår


Gik det godt i 2023? Er et meget naturligt spørgsmål at stille sig selv på denne tid af året.
I virksomhedsklub Delivery er vi ved at have fundet nogle rutiner, og en stil der passer til vores klub. Vi startede op som ny klub i 2022, men har hurtigt fundet egne ben at stå på, særligt fordi, at vi har været så heldige at flere rutinerede kræfter har budt godt ind i virksomhedsklubbens bestyrelse. Jeg synes 2023 er gået godt. TR’erne, som driver klubben, er med alle de rigtige steder og gør deres indflydelse gældende, hvor det er nødvendigt.

Omdrejningspunktet for vores arbejde ligger ved vores 4 årlige fysiske møder, hvor vi deler dagen op, så vi om formiddagen kan være sammen med vores søsterklub Fieldservice og spare, dele erfaringer og høre sidste nyt fra dem. Det spiller, - og vi har allerede næste år planlagte møder i kalenderen ud fra samme koncept. Ud over de fysiske møder, stikker vi i Delivery hovederne sammen på Teams ca. hver 14. dag, så vi hele tiden kan holde fingeren på pulsen og dele, hvad der sker i vores respektive afdelinger.

Der er også kommet lidt nyt til i år, - vi har nemlig været så heldige, at Kenneth Søndergaard Ritzau er valgt som fællesarbejdsmiljørepræsentant for det område, der hedder Kontor og Lager. Det betyder samtidig, at Kenneth fik mulighed for træde ind i virksomhedsklubben. Det har været rigtigt godt at få mere arbejdsmiljø-snak i klubben, og vi kan ofte bruge det tætte fællesskab til bedre at argumentere for vores holdninger i samarbejdet med TDCNet.

Jeg er spændt på 2024 af flere grunde. En af dem er alle de gode takter og den åbne dialog, der lige nu er kendetegnet i samarbejdssystemet. En anden grund er den tillidsfulde ledelsesstil med oprigtig samarbejdslyst, som vi ser pt, - alt i alt tegner det positivt for næste år.
2024 bliver også det år, hvor vi går i lidt større skala med nedlukning af vores kobbernet og udfaser 10 centralområder for kobber. I takt med at kobberet lukker ned, skal vi også have flere aktive kunder på vores fibernet, samtidigt med at selvsamme fibernet stadig udbygges. Jeg er sikker på, at det skaber en masse nye situationer, hvor Delivery klubben skal komme med input til ledelsen og gøre sit bedste for, at alle dem den repræsenterer, lander bedst muligt i alle de nye sammenhænge man kan forstille sig.

Uden Ulla, Henrik, Helle, Bjørn og Kenneth og deres store arbejde, var der ikke nogen Delivery klub. Vi forsætter i samme stil næste år og er klar til hvad som helst, vi må støde ind i af udfordringer!

Lad julefreden sænke sig, - Glædelig jul og godt nytår!

Venlig hilsen Brian Emig


Oops, an error occurred! Code: 20240624135024757005b1
Vision Team Typo3 CMS