Næste >
17.12.2023 19:32 Age: 191 days

Nyhedsbrev fra virksomhedsklubben Erhverv Finans og Technology

Med ønske til jer alle om en glædelig jul samt et godt nytår


Nyhedsbrev virksomhedsklubben Erhverv Finans og Technology.
Vores lille virksomhedsklub har ændret sig meget siden sidste nyhedsbrev. Vi har sagt farvel til Judith som har været i vores lille andedam i rigtige mange år. Men hun er dog ikke gået helt hjem endnu, da hun stadigvæk vil fortsætte i Tele Vest et par dage om ugen. Vi havde Generalforsamling i vores virksomhedsklub 1. oktober 2023. Her fik vi valgt en ny bestyrelse, bestående af Anders Knudsen som formand samt 10 bestyrelsesmedlemmer. På det efterfølgende bestyrelsesmøde blev vi konstitueret med Anne Wildbork Hansen som næstformand og Marianne Røgilds Heinsøe som sekretær. Så nu kan bestyrelsen fortsætte med det gode samarbejde, sammen med opbakning af vores mange dygtige tillidsrepræsentanter.  Her er vi også beriget med 4 nye tillidsrepræsentanter i år. Så nu er vi endnu bedre dækket, til at I som medlemmer kan få den hjælp i har brug for. Så tøv ikke med at tage fat i os.

Det som har fyldt især meget i år, var nok omkring lønforhandlingerne.

K23 resultatet landede som den første, hvor alle medarbejdere på den tidligere 8% virksomhedsbetalte pension, + 4 % betalt pension, blev ændret til en 10% + 2 %, således alle disse medarbejdere fik en lønstigning på 2 %. De som har en 12% pension fik et tillæg på 1,75% på deres grundløn.

Efterfølgende landede så lønaftalen i TDC og her blev der ligesom sidste år lagt op til at individuelle lønforhandlinger.


Capgemini
Den 1/2 -2023 blev 163 medarbejdere outsourcet til Capgemini, samt 11 medarbejdere blev udlånt. Dette er en af de største ændringer vi har set ind i 2023. En ændring som SU’et i Technology samt de faglige repræsentanter fra AC, LTD og Dansk Metal i Nuudays bestyrelse var deltagende fra start, selvom det aldrig er rart at skille sig af med kollegaer, medarbejdere eller medlemmer. Blev der virkelig truffet beslutningen for hvor de skulle ende henne? Valget blev på Capgemini, som ikke var den billigste løsning, men hvor Nuuday ville få den bedste samarbejdspartner. Det var samtidig nok også den som ville være bedst for medarbejderne.


Netdesign
En anden af de større ændringer som er blevet gennemført, har været at Netdesign navnet blev lukket. Medarbejderne er flyttet ud i erhvervsorganisationen. Vi ved der er mange og der har været mange følelser forbundet med dette. Men det lyder til at medarbejderne er faldet lidt mere til ro i det nu, end for blot for et par måneder siden. Vi ved godt der stadig er opgaver forbundet med sådan en ændring, så vi stopper ikke med at følge dem tæt. Men tøv ikke med at tage fat i jeres tillidsrepræsentant, eller os i virksomhedsklubben, hvis der er det mindste vi kan hjælpe med, eller skal være opmærksomme på.


Fremtiden
Fremtiden er svær at spå om, hvad kommer der til at ske. Men dog er det sikkert at det nye system vi får fra Netcracker, kommer buldrende som det helt store godstog. Det er kommet for at blive, selvom det dog ikke er nået helt til Erhverv endnu, er processen gået i gang. Vores opfordring herfra er at så mange kollegaer som muligt springer om bord på det tog, enten ved at søge indflydelse eller uddanne sig, hvis man ikke skal være bange for at blive hægtet af.

Tag gerne fat i jeres lokale tillidsrepræsentant, eller tag fat i en i virksomhedsklubbens bestyrelse. Så vi kan hjælpe jer.

Tilslut vil vi fra virksomhedsklubben Erhverv Finans og Technology ønske alle en glædelig jul og et godt nytår.


Oops, an error occurred! Code: 20240625113401accd8e91
Vision Team Typo3 CMS