Næste >
16.12.2014 13:06 Age: 10 yrs

Nyt fra TDC Erhverv /Netdsign/Hosting


Med Netdesigns tættere integration i TDC Erhverv er de regelmæssige reduktioner også fulgt med. Den 18 november måtte vi sige farvel til 7 kollegaer som et resultat af den fremtidige produkt strategi. En strategi hvor der hovedsageligt fokuseres på Micrsoft Lync og Cisco.

Før afskedigelserne var det heldigvis lykkedes at få flyttet et par kollegaer til de produktområder der  forhåbentlig vil vækste i fremtiden. Fokus vil fremover være, i det omfang det er muligt, at uddanne kollegaerne til at kunne arbejde inden for de produktområder TDC vil satse på i fremtiden. Således vi kan fastholde arbejdspladserne.

Men som det næsten har været reglen mere end undtagelsen de sidste mange år i Erhverv, er der stadig problemer med at nå den omsætning og indtjening der er lagt i budgetterne. Endnu en  omorganisering og tilpasning af sælger staben, har endnu ikke skabt den forventede omsætning. Det kan afgjort give store udfordringer igen i 2015.

En ny provisions model for sælgerne er ved at blive forhandlet på plads. Den skulle gerne øge motivationen for sælgerne. De nye aftaler skulle gerne gøre provisionsberegningerne mere enkle og gennemskuelige, da de eksisterende aftaler ikke lever op til enkelhed og gennemskuelighed.

Netdesigns og TDC Hostings sammensmeltning i TDC Erhverv vil fortsætte i 2015 med de tilpasninger der kommer ud af det..

I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår.

V./ Jens BoutrupOops, an error occurred! Code: 202406250943409130f817
Vision Team Typo3 CMS