Næste >
28.05.2014 23:00 Age: 9 yrs

TDC-døgncenteret har nedlagt arbejdet

Medlemmerne på TDC-døgncenteret har onsdag eftermiddag nedlagt arbejdet pga. utilfredshed med ledelsens opsigelse af vagtreglerne


Medlemmerne som er ansat i Døgncenteret på Borups Allé og som er organiseret i Dansk Metal Tele Øst besluttede onsdag eftermiddag at indlede en arbejdsnedlæggelse og gå hjem. De har aftalt først at møde igen på arbejdet på fredag for at drøfte situationen.

Medlemmerne forsøgte at etablere et nødberedskab således at fejl på teleforbindelser til det danske beredskab samt livsvigtige funktioner ville blive behandlet. Men ledelsen inddrog såvel mobiltelefoner som arbejds-pcére, således at det ikke er muligt for Landsklubben at konstatere, hvorledes nødberedskabet fungerer.

Arbejdsstandsningen skete på grund af, at der tirsdag aften blev konstateret sammenbrud i forhandlingerne om ledelsens opsigelse af de aftalte vagtregler.

Vi gør opmærksom på, at arbejdsnedlæggelser ikke må forekomme i overenskomstperioden. Strejken må betragtes som overenskomststridig. Vi opfordrer de strejkende til at genoptage arbejdet.

Læs om baggrunden for stridighederne.Oops, an error occurred! Code: 20230320102422444720db
Vision Team Typo3 CMS