Næste >
21.03.2014 07:27 Age: 10 yrs

TDC har ikke endeligt besluttet at flytte danske arbejdspladser til Tyskland

TDC overvejer at flytte danske Call Center arbejdspladser til Flensborg, men afviser at der er truffet endelig beslutning, selv om det tyske selskab Zeitlimit allerede nu søger efter dansk talende medarbejdere. TDC-ledelsen oplyser dog, at man vil træffe beslutning om evt. etablering i Flensborg inden for kort tid


Der er omfattende bekymring blandet med harme hos Call Center personalet i TDC.

Det skyldes, at det tyske firma Zeitlimit søger efter dansk talende personale i Flensborg-området i Nordtyskland til et Call Center. Det fremgår af en jobannonce, at personalet skal betjene kunder for en dansk virksomhed. Og lægger man billet ind på en af stillingerne, fortæller Zeitlimit, at det danske firma er TDC.

Selv om ledelsen i TDC Channels torsdag har bekræftet, at der har været kontakt mellem TDC og Zeitlimit, bedyrer TDC-ledelsen, at der endnu ikke er truffet endelig beslutning om at flytte arbejdspladserne til Flensborg. TDC-ledelsen afviser også, at der er indgået aftale med Zeitlimit om levering af bureauvikarer.

Ledelsen i TDC-Channels fortæller dog, at beslutning om evt. etablering i Flensborg, forventes at blive truffet inden for kort tid.

TDC har meddelt, at ledelsen for tiden undersøger forskellige muligheder for at outsorce dele af forrentningen enten til virksomheder i Danmark eller til udlandet. Og i de sidste par måneder har der været travlt i en række samarbejdsudvalg i TDC.

Et af de projekter som TDC arbejder med er en evt. outsoucing af TDC´s Call Centre.

Tillidsrepræsentanterne i TDC Channels tager stærkt afstand fra en evt. beslutning om at oursorce, nearsorce, offshore arbejdspladser, herunder en evt. beslutning om at flytte arbejdspladser fra Danmark til Flensborg i Tyskland. Tillidsrepræsentanterne arbejder for at sikre arbejdspladserne i Danmark. Tillidsrepræsentanterne ønsker fortsat at samarbejde med ledelsen om forbedring af effektivitet, fleksibilitet, kvalitet og service i TDC Channels i Danmark.

Tillidsrepræsentanterne opfordrer medlemmerne til at bevare arbejdsroen.



Oops, an error occurred! Code: 20240427003859a7dc3b99
Vision Team Typo3 CMS