Næste >
30.05.2011 09:54 Age: 13 yrs

Ny lokalaftale med NetDesign a/s Juni 2011

Efter et par forsøg er det endeligt lykkedes at få en samlet lokal aftale i NetDesign a/s for det teknisk personale på Dansk Metal Overenskomsten.


Forhandlingerne har været langt undervejs med en del knaster. Det afspejler sig i at der er etableret en følgegruppe med lokale TR og ledelse som skal finde løsninger i de tilfælde hvor aftale teksten giver grundlag for fortolkninger. Alle medarbejdere kan indmelde emner til Følgegruppen. Gruppen skal også overvåge at ingen medarbejdere får tab ved overgangen til den nye lokalaftale.

I forbindelse med aftalen er der indført en fremadrettet måleperiode på min. 6 måneder hvor den enklete medarbejders løn vil blive udregnet sammenligneligt efter den gamle og den nye aftale.

I aftalen er der indført en job profil som IT- konsulent hvor arbejdstiden kan være fleksibel indenfor tidrummet 8 -17 (man-fre) og pricipielt er 37 timer. Samtidigt arbejdes der med overarbejdsbetaling når en arbejdsopgave den enkelte dag overstiger 8 timer undtaget dog visse specielle situationer.  Rådigheds - og  standby vagt tillægget er forhøjet, samt overarbejds timebetalingen.

Aftalen er blevet meget blandet modtaget, alt efter hvor man er palceret geografisk og hvilken job funktion man har. I Maj måned er der være indplacering af medarbejdere til IT-konsulent profilen. Lokal aftalen træder i kraft 1 Juni 2011 og skal evalueres i februar 2012.

Se aftalen i sin helhed her og læs overgangsordningen her
Oops, an error occurred! Code: 20240507151347dc254551
Vision Team Typo3 CMS