Næste >
08.04.2010 12:02 Age: 14 yrs

Metal ved Internationale Racing Festival

Er du bilentusiast og kunne du tænke dig at prøve en tur i en supersportsvogn? Så har du chancen 10.-11. april fra kl. 8 på den Internationale Racing Festival ”Biler og Racing på Carlsberg”.


Husk også medlemskortet til Dansk Metal. Vi donerer nemlig 10 kroner ekstra til Dansk Røde Kors, hver gang et medlem kører sit kort gennem maskinen i Metal-standeren, der befinder sig før indgangen til festivalen.

På Den Internationale Racing Festival kan du købe en tur i din drømmebil med Thorkild Thyrring eller en anden professionel racerkører ved rattet.

Du kan også bare nyde synet af de mange supersportsvogne og vintagebiler.

Der vil være Ferrari, Maserati, Mercedes SLS, Bugatti, Aston Martin, Tesla, Lynx og mange andre supersportsvogne til stede.

Det klassiske Carlsberg-område i Valby danner rammen om begivenheden, som er arrangeret til fordel for Dansk Røde Kors af Thorkild Thyrring og Dansk Automobil Sports Union, som Dansk Metal sponsorerer.

Banen er 1,5 km lang og vil med garanti give publikum "det store sus", både som tilskuere eller som co-drivers.

HKH Prins Joachim er protektor for arrangementet. Billetter koster 40 kroner for voksne og 20 kroner for børn kan købes ved indgangen eller via Billetlugen. Hvis man vil ud at køre i drømmebilen på "Monte Carlsberg"-banen, skal der dog betales ekstra.

Læs mere på InternationaleRacingFestival.dk
Oops, an error occurred! Code: 20240625105521b116e3c5
Vision Team Typo3 CMS