Næste >
10.09.2015 13:09 Age: 8 yrs

Ny formand og næstformand i TDC Landsklubben
TDC Landsklubben har tirsdag den 31. august enstemmigt valgt en ny formand efter at Steen Jacobsen er trådt tilbage efter en menneskealder med fagligt arbejde. Den nye formand er Lars Jørgensen fra Fyn. Lars har fungeret i en årrække som tillidsvalgt, hvorefter han blev valgt ind som næstformand i Landsklubben for 1½ år siden. Nu tager han over som både forhandlingsleder og næstformand i Hovedsamarbejdsudvalget sammen med alle de andre opgaver, som følger med hvervet. Samtidig afløser Henrik Frost, Lars Jørgensen, som næstformand i Landsklubben.

–Jeg glæder mig til opgaven med at udvikle arbejdspladsen TDC til et godt sted at være og arbejde, siger Lars Jørgensen.

-Efter nogle hårde år med finanskrise og besparelser er det tid til at se fremad og skabe et tættere samarbejde med ledelsen for vende udviklingen til en bedre trivsel og motivation for medarbejderne på vores fælles arbejdsplads, fortsætter han.

For Lars er pejlemærkerne samarbejde, retfærdighed, og ordentlige vilkår for Metals medlemmer i TDC nøglen til en bedre fremtid.

Oops, an error occurred! Code: 20230528042131d4564f9c
Vision Team Typo3 CMS