Næste >
26.05.2014 14:44 Age: 10 yrs

Arbejdsnedlæggelser i TDC over det meste af landet

Flere ansatte i TDC´s enheder besluttede mandag at holde faglige møder og en række medlemmer besluttede at gå i strejke.


Efter det oplyste skyldes arbejdsnedlæggelserne utilfredshed med de igangværende lønforhandlinger mellem TDC og Dansk Metals TDC-Landsklub.

Der er dels uenighed om den måde som lønstigningerne skal udmøntes på og dels uenighed om hvor stor lønstigningen skal være.

TDC mener, at lønstigningen i år for gruppen af ansatte på Metals overenskomst skal være under den forventede inflation. Desuden mener TDC, at det ikke er alle ansatte på Metals overenskomst som skal have en lønstigning, men derimod kun de ansatte som ledelsen mener skal tilgodeses.

Omvendt mener de strejkende medlemmer, at alle skal sikres en generel lønstigning, som sikrer en reallønsfremgang, således at købekraften ikke bliver udhulet.

Arbejdsnedlæggelserne må anses for at være i strid med hovedaftalen. Landsklubben opfordrer til at arbejdet genoptages og holdes normaliseret.Oops, an error occurred! Code: 202405252214446f7efda4
Vision Team Typo3 CMS