Næste >
20.06.2013 09:12 Age: 11 yrs

Udtalelse fra teknikere i ODJB samlet til fagligt møde i Odense d.19.juni 2013


Vi tilkendegiver herved vores utilfredshed og frustration over  TDC  ledelsens  sidste tiltag.

Flere måneders lønforhandlingerne med uhørt dårligt resultat, indførsel  af 2vejs- GPS,som tilsyneladende kun bliver brugt til overvågning,  arbejdsopgaver tages fra os og overlades til fremmede vikarteknikere  uden uddannelse  og kendskab til telenettet,  aflyste morgenmøder etc.etc.

Vi har heller ikke forståelse for hvorfår man ikke bruger resurcerne på at optimere vores it-systemer, som  med de daglige nedbrud er et stort irritationsmonent  for alle,  fremfor et dyrt GPS- system.

Frustrationen bliver ikke mindre af, at vi nu ser vort gamle hæderkronede firma udråbt som skattesnyder i medierne og af vores skatteminister. 50 milliarder kr. kanaliseret uden om skattemyndigheder og havnet i skattely i Luxemburg og på Cayman Islands .

Mobelnettet overlades til et kinesisk firma ,mistænkt for it-spionage i USA  og forbudt i Australien. Dette set i lyset af TDC´s  mission, vision og  værdier, som en gang var : Engageret i det danske samfund, vi udvikler det samfund vi er en del af , være ærlige og lette at forstå  m.m.

Hvor er TDC på vej hen?

Hilsen teknikerne i ODJB 


Oops, an error occurred! Code: 20240719051258488f40e6
Vision Team Typo3 CMS