Næste >
14.06.2013 06:53 Age: 11 yrs

Udtalelse fra ODJJ Esbjerg om 2vejs GPS og Outsourcing.


Under indførelse af 2 vejs GPS er vi på det kraftigste blevet lovet, af vores lokale leder, at dette ikke ville blive brugt som et overvågningsværktøj. Nu under 14 dage efter installation, melder hverdagen sig i Esbjerg. Man leder efter ”uheldige” eksempler på kørselsmønstre, hedder det sig, på den ene side af bordret, men på vores side, teknikernes, er der kun et ord for det: OVERVÅGNING. TDC og Dansk Metal har indgået lokalaftale 27, som omhandler etiske regler om brugen af GPS. Vi mener ikke, at TDC overholder deres del af aftalen, men de har jo også allerede indkaldt til forhandling igen. Meget klogt -  nu er de jo monteret.

På morgenmødet i dag har vi hørt om, at TDC er ved at lave aftaler med ekstern leverandør ,om ”overtagelse” af vores installations arbejde. Er dette ikke også en overtrædelse af vores overenskomst? Og hvordan er det lige med +/- tidsaftalen, var den ikke for at holde arbejdet in house? Vi kan også forstå, at disse aftaler er lavet uden om samarbejdssystemet, hvilket kan bestyrke mistanken om, at det er et bevidst valg, at overtræde vores aftale.

 Vi teknikere er gennem lang tid blevet udsat for forandringer, som vi ikke kan finde værdien af. De gamle værdier som motivation og arbejdsglæde er blevet overtaget af fine fremmede ord og engelske udtryk som ligger meget fjernt fra vores hverdag. 

Hilsen ODJJ.
Oops, an error occurred! Code: 202402241701009bd3fbe9
Vision Team Typo3 CMS