Næste >
16.05.2013 08:54 Age: 11 yrs

TDC klar med ny organisation

TDC har laver gennemgribende om på sin organisation, læs TDC Pressemeddelelse herunder:


(TDC Pressemeddelelse:)Med udgangspunkt i den koncernstrategi, der blev præsenteret i november 2012, lancerer TDC nu en ny, stærk organisation. Kræfterne samles for yderligere at styrke brands og kundeoplevelse på tværs af koncernen.


Ønsket om at styrke koncernens multibrand-tilgang er en hjørnesten i koncernstrategien og således også i dagens reorganisering. Alle brands på privatmarkedet, også YouSee, samles under ledelse af Anders Jensen, CMO og koncerndirektør, i forretningsenheden ”Consumer”.

Adm. direktør og koncernchef, Carsten Dilling forklarer den styrkede position på privatmarkedet:

"Vi ønsker at fortsætte det gode arbejde med at skærpe vores brand-strategi i privatmarkedet. Vi skal have det bedste ud af alle vores stærke positioner og samarbejde om at levere den gode kundeoplevelse, tilbyde de mest innovative produkter og det stærkeste indhold til alle vores kunder.”

Som led i ambitionen om fortsat at sikre den bedst mulige kundeoplevelse etableres desuden en ny forretningsenhed, ”Channels”. Her samles callcentre og online kundekontakt på tværs af den danske del af koncernen. Målet er at sikre en mere effektiv, moderne og velfunderet tilgang til kunderne.

”Med vores 2015-strategi gjorde vi det klart, at vi vil investere kraftigt i fortsat at være den foretrukne leverandør af unikt indhold til danskerne. For at nå i mål med de høje ambitioner og fremtidssikre koncernen sætter vi nu de bedste folk sammen på tværs af koncernen. Både når det gælder udvikling, it, netværksstrategi og vores tilgang til markedet.” siger Carsten Dilling.

Stillingen som adm. direktør for YouSee videreføres ikke i sin nuværende form, og Niels Breining har derfor valgt at fratræde. Han vil fremover fokusere på bestyrelsesarbejde, ligesom han vil løse konsulentopgaver for bl.a. TDC.

YouSee A/S videreføres som juridisk enhed, og hverken for YouSee’s private kunder eller kunder organiseret i antenneforeninger kommer reorganiseringen til at betyde ændringer. Det samme gælder kunderne hos koncernens øvrige datterselskaber.

Reorganiseringen træder i kraft pr. 1. juli 2013. TDC er i øjeblikket i gang med at finde den kommende koncerndirektør for ”Channels”. Opgaven vil indtil da blive varetaget af Carsten Dilling.


Oops, an error occurred! Code: 20240430055908d762c52c
Vision Team Typo3 CMS