Den 6. december 2019

Julehilsen til tillidsvalgte

Året 2019
Året 2019 er ved at nå sin afslutning og jeg vil derfor sende dig en hilsen, inden det slutter.

Men først nogle vigtige datoer:
Onsdag d. 18. marts 2020 holder Landsklubben repræsentantskabsmøde. Der er bestilt lokaler i Odense.

Fra søndag d. 20. til tirsdag 22. september afholdes Landsklubbens tillidsrepræsentantseminar på Metalskolen i Jørlunde.

Husk at søge fri allerede nu, så ledelsen kan planlægge dit fravær i så god tid som mulig.

Et tilbage kik.
I Nuuday har I haft store udfordringer med sagen om Tv-kanaler. Det påvirker en personligt, når man møder kunden direkte på adressen eller i telefonen og de kritiserer vores arbejdsplads. Vi må bare forklare på bedste vis, at det ikke er så slemt, som pressen skriver.
Klik på dette link, hvis I vil se de sportskanaler, som YouSee tilbyder i det nye år: https://mustsee.yousee.dk/tv2020-sport

I skal også til at arbejde ”agile”. Hvad det giver af udfordringer, er svært at gennemskue lige nu, men der er ingen tvivl, at det vil opleves som store forandringer i jeres hverdag. Forandringer der bliver mere spændende nu, hvor Nuuday skal starte 2020 med en ny topdirektør. I forvejen er der i kontaktcentre store problemer med lange vagter, der er skadeligt for helbred og familielivet, et problem som vi rejser tit og som TDC ikke lytter nok til.

I TDC Net(co) har man fået nyt navn, TDC Net. Et navn der skal binde fortiden og fremtiden sammen. En fremtid med fokus på fiberudrulning. En ændring som giver fokus på uddannelse, for jeg mener, vi skal bruge vores egne og nuværende kolleger til arbejdet og ikke bytte ud med nye. Vi skal også hjælpe hinanden på tværs af enheder og landsdele, men det skal foregå på ordentlige vilkår og ikke på vilkår, hvor den enkelte skal havde penge med hjemmefra, som det oplæg ledelsen er kommet med, og som vi har sagt klart nej tak til.

TDC group har også fået en ny strategi, som skal vise os vejen med ”front runners” i centrum.
Personligt er jeg ked af, at vores CEO Allison har valgt at søge væk fra TDC, men jeg er til gengæld også tryg ved, at den nye CEO Mike Parton tager over. Mike er en person med stor kompetence fra telebranchen. Så tak til Allison og velkommen til Mike.

Tak for året til jer alle.
Du kan være stolt af det arbejde, du laver som tillidsvalgt - det er jeg. Husk det er dig, der gør forskellen. Metal TDC Landsklubben bliver netop stærk, fordi du er med til styrke sammenholdet, så vi sammen gør en forskel.

Glædelig jul og godt nytår, når du kommer dertil - vi ses i 2020.

Med venlig hilsen
Lars Jørgensen,
Formand for Metals Landsklub i TDC


---

Vision Team Typo3 CMS