Den 16. januar 2017


YouSee-nedbrud nytårsaften betyder nye prioriteringer


     

Nedbruddet nytårsaften betyder øget fokus på sikkerhed og ændringer i prioritering og timing af fx FM-sluk, kanalomlægning og andre projekter

På grund af det omfattende nedbrud og det efterfølgende arbejde på tværs af hele koncernen, har TDC Group valgt at ændre i prioriteringen og timingen af initiativer og planlagte forretningsmæssige produktlanceringer som fx FM-sluk og kanalomlægninger. Koncerndirektør, Jens Aaløse siger: 

- Vi skal nu alle sammen bidrage med at gøre vores sikkerhed endnu bedre. I kølvandet på nytårsaften har vi valgt de næste par uger at fokusere på det interne afdækningsarbejde og forbedringer af vores sikkerhed.

- Det betyder, at vi ændrer i vores prioriteringer. Vi både udskyder nogle af vores initiativer nogle uger, ligesom vi også fremrykker andre. Det gælder initiativer både angår kunder, markedet, stakeholders og interne forhold.


Opbakning fra Dansk Metal
Lars Jørgensen, formand for Dansk Metals Landsklub i TDC, og næstformand i Hovedsamarbejdsudvalget, HSU, er fuld af forståelse over for den ændrede prioritering:

- Nedbruddet nytårsaften berører hele Danmark, men specielt mine kollegaer i TDC. Det er frustrerende! Men ledelsen skal have arbejdsro til at afdække, hvorfor danskerne mistede deres TV signal nytårsaften og ro til at imødekomme kundernes frustrationer. Hvis ikke vi løser denne situation sammen, tror jeg kun, det bliver værre. Derfor er jeg også enig i ledelsens beslutning om at udsætte ting, som ellers skulle være gennemført ude i organisationen i disse dage. Jeg opfordrer til, at vi ikke peger fingre af hinanden, men at vi giver vores ledelse arbejdsro i denne svære situation. Lad os stå sammen.


Vision Team Typo3 CMS