Den 27. januar 2016

TDC ændrer strategi

TDC lægger en ny strategi frem mod 2018 og aktionærerne får ikke det lovede milliardudbytte i marts. 2016 bliver et hårdt år, lyder forklaringen fra TDC-topchef Pernille ErenbjergFormanden for TDC Landsklub Lars Jørgensen mener, at den nye kurs som Pernille Erenbjerg stikker ud er den rigtige retning.

- Vi får med den nye strategi mere fokus på kunderne og medarbejderne, siger Lars Jørgensen.

Lars håber at den nye strategi kan skabe en ny holdånd i TDC. Tidligere har TDC lagt pres på fagforeningen for at forringe arbejdsvilkårene for medarbejderne for derved at genere større afkast til aktionærerne og det har gennem årerne skabt en negativ cirkel for motivationen. Samtidig har TDC i gennem flere år valgt at ansætte medarbejdere i datterselskaber under dårlige forhold ved at omgås overenskomsten. Og det forventer Lars ændrer sig.

- Nu er det tilbage på sporet og få fuld fokus på kunder, medarbejdere samt forenkle løsninger og systemer, som skal fungere optimalt, siger Lars Jørgensen.

Samtidig er TDC privatforretningen lagt ind i YouSee.

- Det vil selvfølgelig give nogle reaktioner fra nogle af vores medlemmer der har været i TDC i mange år, men i bund og grund drejer sig om at få styr på forretningen. Samtidig har direktionen meldt klart ud at de inddrager tillidsrepræsentanterne i den nye strategi og det giver en tro på en tryggere fremtid for medarbejderne i TDC, siger Lars Jørgensen.


Vision Team Typo3 CMS