Den 31. maj 2014


Åbent brev til ledelsen i TDC

Til ledelsen i TDC Roskilde d. 30. Maj 2014

På vegne af teknikerne i ODS.

Først vil vi gerne beklage, at vi føler os nødsaget til at kommunikere på denne måde. Vi føler os nødsaget til at komme med en udtalelse, om vores holdning til rigets til-stand. Vi er ca. 450 teknikere, der alle kan lide vores arbejde og holder rigtig meget af vores kollegaer. Vi kan lide at tilfredsstille vores kunder på bedst mulig måde – og vi vil meget gerne fortsætte med dette. 


Derfor er det meget frustrerende, at vi alle føler, at vi arbejder for en ledelse der simpelthen hverken værdsætter eller ønsker os som en fremtidig del af virksomheden. Alt på vores kære arbejdsplads er efter-hånden bygget op omkring mistillid, kontrol/overvågning og en enorm dårlig trivsel. 450 teknikere, hvor størstedelen allerede har lagt over 25 års arbejde i KTAS / TE-LEDANMARK / YOUSEE og nu TDC spørger sig selv, hvor blev intensionerne om i fæl-lesskab og samarbejde at skabe Europas bedste teleselskab målt på indtjening og medarbejder tilfredshed?

Vi ved ikke hvordan det ser ud med indtjeningen, men vi er dog helt sikre på hvordan det ser ud med medarbejdertilfredsheden. Hvor ville vi alle ønske, vi igen kunne fortælle vores familie, venner og bekendte at TDC er vores fælles virksomhed og det er vi stolte af!

TDC’ s sidste skud på stammen for at skabe ny rekord i dårlig trivsel er de i gang-værende lønforhandlinger. Her er vores forhandlingsudvalg blevet mødt med et stortset ufravilligt krav om ingen general lønstigning. Vi har alle ydet maksimalt og har været med til at gøre TDC til en god og sund økonomisk virksomhed. Det er os ubegribeligt, at de medarbejdere, der har hoppet, danset og sprunget efter de ret-ningslinjer der er lagt for dem, nu skal behandles på denne måde! Vi er helt på det rene med, at TDC er en virksomhed – og en virksomhed skal tjene penge til deres ejere (aktionærer).

Vi er til gengæld også sikre på, at ligegyldigt om du er aktionær, direktør, skolelærer eller ansat i TDC så stiger og koster mælk, benzin, tøj osv. det samme for alle. Vi mener derfor kun det er rimeligt, at alle bliver tildelt en lønstig-ning der betyder, at vi ikke endnu engang bliver fattigere mennesker. 

Vores store ønske er at vi i mange år fremover i fællesskab og samarbejde, skal dan-ne en arbejdsplads vi alle er glade og stolte af!

At vores forhandlingsudvalg bliver mødt med en holdning der signalerer, at ledelsens holdning er, at alle har fortjent en lønstigning når forhandlingerne genoptages på tirsdag.


Med venlig hilsen

Teknikerne i ODSVision Team Typo3 CMS