Næste >
06.12.2012 08:12 Age: 11 yrs

TDC og Dansk Metal indgår samarbejde om AKUT-job

Dagpengeperioden blev afkortet fra 4 år til 2 år og netop nu risikerer rigtig mange af vores metalmedlemmer at ende på kontanthjælp eller ingen hjælp overhovedet.


A-kassen og teleafdelingerne gør en særlig indsats for at synliggøre akutjobbene i TDC til Dansk Metals udfaldstruede, så de kan oppebære et forsørgelsesgrundlag.

Regeringens tiltag om etablering af en akutjobordning involverer arbejdsgiver og Jobcentrene.

Arbejdsgiveren, i dette tilfælde TDC, fortsætter uforandret med at opslå ledige stillinger, som tidligere.

Hverken mere eller mindre. Så det betyder altså ikke flere fyringer. Forskellen her er blot at TDC synliggør ledige jobs overfor de udfaldstruede og er ekstra opmærksom på de udfaldstruede kolleger i rekrutteringsprocessen.Man kan selvfølgelig undre sig over at TDC hyrer, når de samtidig fyrer.

Men det drejer sig om jobs, man ikke kan få besat internt.

Meget få teknikere tager f.eks. i mod et jobtilbud i et kundecenter eller en TDC butik, eller også efterspørges der specielle kompetencer, som ikke findes blandt nuværende medarbejdere.

A-kassen og teleafdelingerne gør en særlig indsats for at synliggøre akutjobbene i TDC til Dansk Metals udfaldstruede, så de kan oppebære et forsørgelsesgrundlag.

Man kan altid diskutere værdien af indsatsen, men vi har valgt at gøre en særlig indsats for at hjælpe vores medlemmer i en svær tid og er glade for at TDC har valgt aktivt at bakke op om regeringens akutjob-ordning.

Link til TDC pressemeddelelse.

 
Teleafdelingerne v/John Schwartzbach mobil nr. 20442457



Oops, an error occurred! Code: 20240328204133e039c787
Vision Team Typo3 CMS