Næste >
25.11.2010 11:23 Age: 13 yrs

TDC Landsklub laver klimaundersøgelse i TDC.

Den 19/11-2010 udsendte TDC landsklub mail til 4062 medlemmer med en klimaundersøgelse læs her om baggrunden.


Vi vil fra TDC landsklub side rigtig gerne have en undersøgelse som
afspejler vores hverdag – altså hvordan har vi det reelt som medarbejder i TDC i dag?

Vi ved godt, at vores medlemmer ustandselig bliver bombarderet med undersøgelser der skal besvares. Men resultatet har en kæmpe betydning for os I vores samarbejde med TDC.

Til forskel fra TDC, har vi har valgt at benytte os af en færdig undersøgelse som er udarbejdet af AMI (arbejdsmiljø instituttet). Dette har vi gjort, for at have mulighed for at sammenligne undersøgelsen med andre virksomheder.

Derudover har vi tilføjet en smule spørgsmål, som ligner dem fra TDC's klimaundersøgelse.

Hvorfor gør vi det?

Vi har de seneste år, fået indtryk af, at TDC's klimaundersøgelse giver et helt andet verdensbillede, end det vi har i landsklubben.

Vi har derfor allerede lavet en lille "undersøgelse" i installation, og her ser det desværre ud til, at vi har ret i vores antagelse, og at vores egen undersøgelse derfor er berettiget. Undersøgelsen i Installation, indikerer at det står meget værre til mht. arbejdsklimaet end vi hidtil har troet.

Måske tager vi fejl, og hører kun om brokkerierne, derfor er det vigtigt at få en afklaring af klimaet i TDC.

Undersøgelsen løber til 14.december 2010, derefter går vi i gang med at behandle data. Vi forventer at udsende nyhedsbrev med resultaterne hurtigst muligt herefter.

Har du ikke modtaget undersøgelsen, er det fordi du ikke er registeret i metals medlemssystem, det kan du heldigvis hurtigt blive, ved at klikke på dette link. Så kan du efterfølgende sende en mail til denne adresse og få tilsendt undersøgelsen.



Oops, an error occurred! Code: 20240425012828999c807c
Vision Team Typo3 CMS