Næste >
08.08.2017 12:37 Age: 7 yrs

Snyder underleverandører til TDC?

Så er der igen dukket dårlig omtale op, om TDC i forbindelse med brugen af eksterne leverandører.


Vi havde i marts en lignende sag om biler på udenlandske nummerplader, og dengang undersøgte vi, om der var overenskomst med firmaet. Og det var der -- troede vi. Men medarbejderne er bare ikke ansat i det firma. Er vi så blevet snydt af dette selskab med deres firmaopbygning? Det vil jeg lade jurister og advokater afgøre, men havde en lokal købmand gjort dette, havde jeg stoppet med at handle der.


Da TDC begyndte at snakke om Gigaspeed, har vi som Landsklub efterspurgt udvikling af vores kollegaers kompetencer og det har vi løbende gjort igen og igen. Jeg har også opfordret til, at TDC bruger vores egne kollegaer til opgaverne. Vi vil derfor konstant være i dialog med TDC, så TDC aktivt medvirker til, at reglerne på det danske arbejdsmarked bliver overholdt. Vi vil sikre, at TDC følger op på denne sag.


Samtidig er varslet om fyringer i 2017 der stadigt. Her vil vi arbejde for at TDC uddanner vores kollegaer til at kunne løse opgaven, i stedet for at lægge den ud til eksterne leverandører. Alt sammen i samarbejde med fagforeningerne.

www.dr.dk/nyheder/indland/yousee-arbejdere-underbetales-ulovligt

teleoest.dk/nyheder/2017/2017-08-07/
---

Oops, an error occurred! Code: 20240719044427a8f376fc
Vision Team Typo3 CMS