Næste >
03.02.2015 17:01 Age: 9 yrs

TDC manipulerer med sandheden


TDC bragte mandag den 2. februar en artiklen på Medarbejderportalen om TDC´s behandling af TDC medarbejdere uden overenskomst i Telco ApS. 

På Medarbejderportalen, afviser vicedirektør og forhandlingschef, Peer Schaumburg-Müller, Dansk Metals udtalelser om, at jobbene ”fosser ud af TDC” og skriver, at reduktionerne sker ”i god forståelse med foreningerne”.

Det er grov manipulation med sandheden. Dansk Metal teleafdelingerne og Landsklubben har aldrig været enige i personalereduktionerne. Det er en ledelsesbeslutning. Vi har gennem årene deltaget i forhandlinger for at afbøde virkningerne af ledelsens beslutninger. Og hvert eneste år har vi sagt og fået skrevet ind i forhandlingsprotokollerne, at vi er uenige i personalereduktionerne.

Dansk Metal, Teleafdelingerne og Landsklubben har heller aldrig været enige i beslutningerne om outsourcing. Vi kæmper for at bevare arbejdspladserne i TDC på overenskomstmæssige vilkår. 

I forhold til sagen om medarbejderne i Telco, viser det hvordan ledelsen behandler medarbejderne når der ikke er overenskomst, og ledelsens udtalelser om årsagen til forringelserne og overholdelse af dansk lovgivning, vidner om mangel på god moral og god ledelse. 

Selvfølgelig skal TDC overholde dansk lovgivning. Og TDC bør være med til at værne om ”Den Danske Model” og sætte overenskomsten i kraft.

Dansk Metal har gennem flere år forsøgt at få sat overenskomst på området i kraft, men TDC har afvist vores krav, da det er billigere for TDC uden en overenskomst. Desværre står medarbejderne i Telco ikke sammen, for gjorde de det, og var medlem i Dansk Metal, fik de overenskomst og bedre vilkår. 

Oops, an error occurred! Code: 202404200944020f9e387e
Vision Team Typo3 CMS